Over ons

De Toonkamer

Over ons​​​​​

Wie is: "De Toonkamer"?

Sinds 2012 baten Gitte en Toon nu de zaak uit. Toon werkt reeds 20 jaar in de meubel en interieurbranche. Waarvan ook 6 jaar als inkoper. Hierdoor is er ook de kennis van de kwaliteit van de materialen. Gitte is een liefhebber van mooi interieur en de sterke vrouw erachter. 

Sinds 01-03-2021 zijn we in het pand getrokken bij De Bever Deco. Op deze wijze kunnen we de sterke punten van deze twee bedrijven combineren. Wij als De Toonkamer voor het stijlvol, tijdloos en modern landelijk interieur. De Bever Deco, het vertrouwde adres (reeds > 50 jaar) voor schildermaterialen, behang, vloeren, gordijnen en zonwering.

Door de bundeling van kennis willen we inspelen op de behoefte van de consument. Het ontzorgen!

Advies voor het complete interieur gaven we al, nu kunnen we dit uitbreiden met kleuradvies, behang en gordijnen. En dat alles onder één dak. In De Toonkamer willen we onze opstellingen dan ook presenteren zoals het erbij de consument thuis uit kan zien.

Maak een afspraak

Ons team van creatieve, gepassioneerde medewerkers helpen je graag bij de keuze van het juiste meubilair en de stijlvolle aankleding van je interieur in samenwerking met De Bever Deco kunnen we ook de werken en inrichting voor u uit laten voeren.

Maak een afspraak

De Toonkamer & showroom van de fabrikanten

Onze kracht is dat u niet vele winkels hoeft te bezoeken om het juiste meubel te vinden of te proberen een mooi geheel te creëren. Wij bezoeken regelmatig beurzen en leveranciers om op de hoogte te blijven van de trends en collecties.

Bijkomend voordeel van werken met Belgische en Nederlandse merken, is dat we ook gebruik kunnen maken van de showrooms van onze leveranciers. Als we het niet in De Toonkamer hebben staan, maken we graag een afspraak om met u deze showrooms te bezoeken. Dit heeft menig klant al helpen ovetuigen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

De Toonkamer: topkwaliteit!

Stijlvol en tijdloos wonen. Sfeer en gezelligheid in uw interieur.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail